Maanfase/maanstand

De maanstand op het moment van geboorte wordt steeds vaker gebruikt als inspiratie voor unieke en persoonlijke geschenken.

De maanstand op het moment van geboorte is namelijk een bijzonder moment en wordt gezien als een symbool van het begin van een nieuw leven.

Het vastleggen van deze maanstand op een geschenk is dan ook een mooie manier om deze speciale gebeurtenis te vieren en te herdenken.

Geboorteposter ‘Maanfase’

Laat de geboorte van je kindje stralen met onze unieke geboorteposter.
Voorzien van een prachtige maanstand, bewerkt met 23.5 karaat goud.
Een blijvende herinnering aan een bijzonder moment.

Tegeltje ‘geboorte maanfase’

Vier de geboorte van jouw kindje met een unieke geboortetegel met de maanfase op het moment van de geboorte.
Deze bijzondere tegel is versierd met 23.5 karaat goud en wordt speciaal voor jouw kindje gepersonaliseerd.
Elk exemplaar is uniek en maakt van deze geboortetegel niet alleen een prachtig geschenk,
maar ook een waardevol kunstwerk voor in huis.
Bovendien zal het de herinnering aan dit bijzondere moment voor altijd levend houden.

Herinneringsposter Maanfase

Een herinneringsposter voor ouders die hun kindje hebben verloren,
kan een waardevolle manier zijn om hun kindje te herdenken.
Deze speciale poster is bewerkt met 23.5 karaat goud,
wat een extra laagje glans en waarde toevoegt aan het ontwerp.
Een troostend aandenken om te koesteren voor altijd.

Personaliseer zoals jij wilt

Zet de geboorte van een kleintje in de spotlight met onze prachtige maanstand poster. Kies uit onze standaard maanachtergrond (18) of ga voor een kleur die bij jou past.

Personaliseer de poster met jouw favoriete tekstkleur en kies of je een geboortebloem wilt toevoegen, of misschien heb je zelf wel een heel ander idee.

Onze maanstand posters worden met veel zorg en precisie gemaakt. Na het grafische ontwerp voegen we een schitterende glitterbasis toe en leggen we de maanstand bij geboorte of een andere belangrijke gebeurtenis vast met écht 23.5 karaat goud.

Een echtheid stempel maakt het geheel compleet, zodat jij verzekerd bent van een uniek en authentiek kunstwerk voor altijd.

Een speciale geboortetegel

Een ander bijzonder item is deze unieke geboortetegel, met de vergulde maanstand op het moment van de geboorte met 23.5 karaat goud.

Elk exemplaar is persoonlijk gemaakt op de geboortedatum van het kindje, waardoor het een uniek geschenk is en tevens zeer waardevol.

De maanstand op de tegel markeert het begin van een nieuw leven en zal als blijvende herinnering fungeren aan deze speciale gebeurtenis.

Door de hoge kwaliteit van de materialen is deze tegel duurzaam en zal het een leven lang meegaan, wat het perfect maakt als een geschenk voor een leven lang.

Wist jij dit?

Wist je er ook een unieke familie maanfase poster is?
Deze poster toont niet alleen de maanstand op de geboorte van elk familielid, maar kan ook worden aangepast voor meerdere manen, bijvoorbeeld voor grotere gezinnen of meerdere kinderen op één poster.

De poster is een waardevol kunstwerk en een blijvende herinnering aan een bijzondere tijd in het leven van jouw gezin. Met deze poster vereeuwig je jouw gezin op een unieke en persoonlijke manier.

Herinneringen

Als er een baby of kindje is overleden of is stilgeboren is is het hartverscheurend om afscheid te moeten nemen.

Maar er zijn talloze mogelijkheden om een ​​prachtig kunstwerk te creëren dat de herinnering aan jouw kleintje levend houdt.

Een maanstand poster, met de maanstand op de datum van overlijden, kan een blijvend aandenken zijn dat een gevoel van troost biedt.

Het is een prachtige manier om de emoties van verlies om te zetten in iets moois en tastbaars dat jouw kleintje voor altijd herdenkt.