|

Geboorteposters

www.lyvanadesign.nl

Geboorteposter ‘Maanfase’

De geboorteposter maanfase is verreweg de populairste uit het rijtje in de geboorteposters!

Niet zo gek als je je bedenkt dat de maanstand geheel gepersonaliseerd wordt aan de hand van de geboortedatum, en bewerkt wordt met echt bladgoud en dit op schitterend handgeschept papier!

Daarnaast komt er bij de poster ook nog een uitleg bij over de maanstand, de bijbehorende ascendant en enkele leuke weetjes. Er zal er geen 1 hetzelfde zijn.

Geboorteposter ‘Boho regenboog’

Voor alle fans van de bohemien stijl is de geboorteposter boho regenboog deze kleuren komen prachtig overeen met de natuurlijke kleuren en materialen die vaak gebruikt worden in een bohemian baby of kinderkamer. Denk hierbij aan hout en rotan.

De poster komt prachtig tot zijn recht in een houten lijst, maar smaken verschillen en daardoor kun je hem natuurlijk ook in andere lijsten doen, denk maar eens aan een messing lijst!

Geboorteposter ‘Line-art’

De geboorteposter line-art is tevens een gewild exemplaar, je kunt hem geheel personaliseren naar eigen wens.

Je kiest zelf of je de baby op zijn/haar buik wilt of op zijn/haar rug, het lettertype kun je aanpassen en het formaat!

Deze line-art stijl past in vrijwel ieder interieur waardoor het een hele neutrale poster is, ideaal als kraamcadeau!

Geboorteposter ‘Feitjes’

De feitjes geboorteposter is een hele speelse poster die het altijd goed zal doen. Je zou de poster ook heel goed als cadeau kunnen geven bij bv. een eerste verjaardag!

Je kunt kiezen uit 2 varianten, met of zonder lengte. Hier is voor gekozen omdat er tegenwoordig niet altijd meer de lengte wordt opgemeten.

Voor ieder hartendiefje 😉

Geboorteposter ‘Maan met sterrenbeeld

Van bladgoud moet je houden, je vind het of prachtig of helemaal niks!

Daar is deze geboorteposter met de maan en sterrenbeeld voor ontworpen, deze is verkrijgbaar met 4 verschillende kleuren manen en zal worden afgewerkt met het bijbehorende sterrenbeeld!

Prachtig in eenvoud maar met zoveel waarde erin ♥

Met al deze prachtige geboorteposters leg je op een speciale wijze een mooie gebeurtenis vast. Leuk voor jezelf. Of misschien wel als origineel kraamcadeau, tip!
Naar welke poster gaat jouw voorkeur uit en met welke reden?

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.