De herinneringen en emoties blijven achter nu je weg bent“…

Na het verlies van een dierbare is er veel te regelen en blijven de herinneringen en emoties achter. Maar wat als we deze gevoelens omzetten in iets tastbaars en blijvends? Dit is waar rouwkunst om de hoek komt kijken.

Als er een crematie heeft plaatsgevonden, kan het as worden verwerkt in een persoonlijk kunstwerk dat een uniek aandenken biedt. En zelfs als er geen as beschikbaar is, zijn er nog steeds talloze mogelijkheden om een ​​prachtig kunstwerk te creëren dat de herinnering aan je dierbare levend houdt.

Rouwkunst op vele mogelijkheden

Naast het maken van rouwkunst op handgeschept papier, bied ik ook de mogelijkheid om een persoonlijk kunstwerk op een tegeltje te laten maken.

Het handgeschepte papier is standaard in naturel kleur en beschikbaar in de formaten A5, A4 en A3. Maar als je een andere kleur in gedachten hebt, is dat ook mogelijk. Zo creëren we samen een uniek en persoonlijk aandenken.

23.5 karaat bladgoud

Bij mijn werk maak ik uitsluitend gebruik van authentiek 23,5-karaats Rosenoble Dubbelgoud. Elk product wordt voorzien van een echtheidstempel om de echtheid te waarborgen.

Inlijsten

Voor het handgeschepte papier in de formaten A5 en A4 is er de mogelijkheid om deze te voorzien van een prachtige naturel kleurige houten lijst.

Mogelijkheden

Er zijn talloze opties om een persoonlijke en unieke rouwkunst te creëren. Bijvoorbeeld door een illustratie te combineren met de maanstanden, de maanstanden bij geboorte en overlijden te verwerken, of door jouw eigen creatieve ideeën te integreren.

Als je hulp nodig hebt om een speciaal kunstwerk te bedenken, denk ik graag met je mee om zo tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen.

Werkwijze

Je hebt de keuze om het as van je dierbare op te sturen of persoonlijk langs te brengen, afhankelijk van wat voor jou het beste voelt.

Vervolgens wordt het as vermengd met goudverf en bedekt met een laag van authentiek bladgoud, wat zorgt voor een prachtige vergulling.

Om ervoor te zorgen dat er niets verloren gaat, ontvang je het resterende as in een potje bij je kunstwerk. Ook het ongebruikte deel van het as wordt uiteraard aan je geretourneerd.

Interesse

Ben je geïnteresseerd in rouwkunst met of zonder verwerking van as?
Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat we samen jouw wensen kunnen bespreken. Ik sta graag voor je klaar om je te helpen.