Vang de magie van de babytijd in een glazen herinneringen box.

www.lyvanadesign.nl

Als nieuwe ouder ben je waarschijnlijk overweldigd door de hoeveelheid herinneringen die je wilt bewaren van de geboorte, kraamtijd en babyfase van je kleintje. Van de eerste outfit tot het mutsje en zelfs de navelstrengklem, deze kleine items zijn van onschatbare waarde en verdienen een speciale plek in je huis. Maar waar bewaar je ze veilig en toch op een mooie manier?

Een oplossing voor dit probleem is een gepersonaliseerde glazen box. Hiermee kun je niet alleen de items bewaren, maar ook nog steeds bewonderen. Elke keer als je door de box kijkt, breng je de mooie momenten van die speciale tijd weer tot leven. In deze blogpost delen we met jou hoe je jouw glazen box kunt personaliseren en wat je er allemaal in kunt bewaren.

Stap 1:
De eerste stap bij het personaliseren van een glazen box is het kiezen van de juiste box. Het is belangrijk om een box te kiezen die groot genoeg is om al je items veilig in op te bergen. Je kunt kiezen uit drie formaten boxen.

Stap 2:
Nu je de juiste box hebt gekozen, is het tijd om hem te personaliseren. Kies het lettertype welke jou het meeste aanspreekt. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je creativiteit de vrije loop.

Stap 3:
Personaliseer de box geheel naar jouw smaak met een selectie van prachtige icoontjes! Als je jouw gewenste icoon niet kunt vinden, maak je dan geen zorgen. Neem gewoon even contact met ons op voor de mogelijkheden van het vinden van het perfecte icoontje voor jouw herinneringsbox.

Stap 4:
De glazen box is de perfecte plek om speciale items van de geboorte, kraamtijd en babyfase van je kleintje te bewaren. Hieronder vind je enkele voorbeelden van items die je in de box kunt bewaren:

  • De eerste outfit van je baby
  • Het mutsje van je baby
  • De navelstrengklem
  • Het geboortekaartje
  • Het eerst barnsteen sieraad
  • De eerste schoentjes van je baby
  • Foto’s van je baby en jou tijdens de kraamtijd
  • Een echofoto van je baby
  • Een haarlokje van je baby

Stap 4:
Nu je jouw glazen box hebt gepersonaliseerd en gevuld met mooie herinneringen, is het tijd om hem op een mooie plek in je huis te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld op een boekenplank, op een dressoir of zelfs op een nachtkastje zijn. Door de box op een mooie plek in je huis te plaatsen, zul je elke keer als je erlangs loopt herinnerd worden.

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten