Geboorteposter ‘Maanfase’

www.lyvanadesign.nl

Maanfase geboorteposters zijn een prachtige manier om de geboorte van een kind te vieren en vast te leggen, en ze worden nog specialer wanneer ze gecombineerd worden met de geboortebloem van het kind. En als je dan ook nog echt 23.5 karaat bladgoud toevoegt, krijg je een waar kunstwerk om te koesteren.

De geboortebloem van een kind is de bloem die correspondeert met de maand waarin het kind geboren is. Net zoals bij sterrenbeelden hebben bloemen bepaalde eigenschappen en betekenissen. Door de geboortebloem toe te voegen aan de maanfase geboorteposter wordt er nog meer symboliek toegevoegd aan het ontwerp en wordt er een persoonlijke touch gegeven aan het kunstwerk.

Het proces van het maken van de maanfase geboorteposter met de geboortebloem en het gebruik van echt 23.5 karaat bladgoud is precies en zorgvuldig. Het bladgoud wordt met de hand aangebracht op de poster, waardoor elk stuk uniek is en de gouden elementen schitteren in het licht.

Het toevoegen van de geboortebloem aan de maanfase geboorteposter is een bijzondere manier om de persoonlijkheid en eigenschappen van het kind te symboliseren. Zo staat de klaproos bijvoorbeeld voor plezier, troost en succes, terwijl de cosmea staat voor orde, vrede en sereniteit. Door de bloem toe te voegen aan het ontwerp wordt er een extra laag van betekenis en symboliek toegevoegd.

De maanfase geboorteposters met de geboortebloem en bladgoud zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze bij elke inrichting passen. Ze zijn een perfect cadeau voor nieuwe ouders of grootouders en worden een prachtige toevoeging aan elk huis. Bovendien zijn ze tijdloos en kunnen ze nog jarenlang worden gekoesterd als een aandenken aan de bijzondere gebeurtenis van de geboorte van een kind.

In het kort, maanfase geboorteposters met de geboortebloem en het gebruik van echt 23.5 karaat bladgoud zijn een prachtige manier om de geboorte van een kind te vieren en te herinneren. Door het toevoegen van de geboortebloem wordt er extra symboliek en betekenis toegevoegd aan het ontwerp, terwijl het bladgoud zorgt voor een extra dimensie van luxe en kwaliteit. Ze zijn een tijdloos en persoonlijk cadeau voor nieuwe ouders en een prachtige decoratie voor elk huis.

Met deze prachtige geboorteposter leg je op een speciale wijze een mooie moment vast.

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten