Gastblog door ‘Esther de Jonge’

https://www.kralenstulpje.nl

Lyvana Design

Lyvana Design is een webwinkel voor unieke en gepersonaliseerde artikelen geïnspireerd door de natuur met een beetje magie! Dit maakt deze bijzondere webwinkel net even iets anders! Nathalie Bekker uit Heerlen runt nu sinds 2020 haar eigen zaak. Haar producten ondersteunen het energetisch welzijn en dragen bij aan een positieve energie in huis. Ik krijg altijd een warm gevoel van mensen die creatief werken met energie. Zo stop je al je energie in een mooie creatie, het maakt niet uit of je hier kralen of papier voor gebruikt. 

Dit voel je, dit zie je! Heerlijk om te geven en heel erg waardevol om te krijgen. Nathalie verwerkt 23.5 karaat bladgoud in haar producten, gezien de energetische werking hiervan, zo zijn de producten ook “letterlijk” waardevol!

Assortiment

Nathalie heeft een mooi assortiment, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Geboortekaartjes, waaronder Oud Hollandse geschepte geboortekaartjes of een eigen ontwerp (alleen op verzoek)
  • Kaarten, Dictionary kaarten.
  • Posters, waaronder geboorte en herinneringsposters bewerkt met 23.5 karaat bladgoud.

Uitgelicht

Als ik een product mag uitlichten dan kies ik voor de Herinneringsposter Maanfase op handgeschept papier naar keuze met 23.5 karaat écht bladgoud. Iemand verliezen is al verdrietig genoeg. Met deze herinneringsposter zorg je dat een dierbaar persoon altijd weer even terug is in je gedachten zodra je naar de poster kijkt. Uit het oog maar in het hart! Het geeft je intenties en herinneringen een magische boost. Ik kan Nathalie adviseren om linkjes van deze mooie artikelen te sturen naar herinneringswinkels en begrafenisondernemers als praktische ondersteuning voor troost en verlies. Dit is een prachtig symbolisch cadeau bij rouwverwerking.

Tot slot

Deze prachtige positieve website met rustige uitstraling maakt het heerlijk om hier een leuk persoonlijk cadeau uit te zoeken. Met een vleugje Magie, geloof, hoop en met 100% liefde gemaakt!

 

Dit gastblog is geschreven door Esther de Jonge van www.kralenstulpje.nl. Bezoek haar website voor meer creatieve DIY inspiratie!

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten