Kraamcadeau tips top 3

www.lyvanadesign.nl

De leukste tips voor een origineel kraamcadeau, in deze blogpost deel ik graag de top 3 van kraamcadeau’s waarmee jij altijd op visite kan gaan.

Kraamcadeau tip nummer 1 doet zeker niet van tip 3 onder, ze staan in willekeurige volgorde en bij iedere tip is er een uitleg.

Kraamcadeau tip 1 – ‘Maanfase geboorteposter’

Een prachtige geboorteposter met maanfases op handgeschept papier. Iedere maanfase poster wordt aangepast aan de geboortedatum want bij iedere dag en soms zelfs tijd hoort een andere stand. Daardoor is deze poster een uniek gepersonaliseerd item. De geboortebloem is voor iedere maand verschillend en sommige maanden hebben er zelfs 2 waaruit gekozen kan worden. De posters zijn handgeschilderd en bewerkt met een 23.5-karaats bladgoud, van echte waarde dus! Naast de poster zit er ook altijd een uitleg bij, hierop kun je extra informatie vinden over bijvoorbeeld de ascendant.

Korte uitleg over het handgeschepte papier: dit papier is gemaakt van gerecyclede linnen kleding en vlas zonder toegevoegde chemicaliën. Er worden geen chemicaliën toegevoegd wat resulteert in een natuurlijk product. De vellen worden stuk voor stuk met de hand geschept. Na het scheppen wordt het geperst om zoveel mogelijk water eruit te krijgen. Daarna droogt het een dag en een nacht aan rekken. Dan wordt het nogmaals geperst als het droog is. Dit zorgt ervoor dat het papier heel erg glad en zacht wordt maar nog wel de gerafelde randjes heeft. 

Kraamcadeau tip 2 – ‘Gepersonaliseerd rompertje’

Er is een ruime keuze aan rompertjes met opdruk, hiermee kun je voor standaard gaan met een lieve of stoere opdruk. Uiteraard kun je ook gaan voor een opdruk welke bij de baby of het gezin past.

Wil je eens echt uitpakken? Kies dan voor een gepersonaliseerd rompertje en laat er een eigen tekst opzetten, er is veel mogelijk dus gegarandeerd dat je hiermee hoge ogen scoort.

Kraamcadeau tip 3 – ‘Posters’

Posters zijn er in verschillende uitvoeringen, hiermee kies je precies hetgeen welke in de babykamer past! Al zijn ze ook prachtig om ergens anders in huis op te hangen.

Ben je uitgenodigd om op kraamvisite te gaan waar een tweeling is geboren? Dan is de double love een hele goede keuze.

De posters worden gedrukt op 250g/m2 premium design papier met matte afwerking.

Laatste, niet onbelangrijke tip – ‘neem een kaartje mee!”

Niet onbelangrijk en toch vergeten veel mensen het kaartje, neem een felicitatie kaartje mee. Handgeschreven uiteraard voor een persoonlijke twist.

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.