Kraamcadeau tips top 3

www.lyvanadesign.nl

De leukste tips voor een origineel kraamcadeau, in deze blogpost deel ik graag de top 3 van kraamcadeau’s waarmee jij altijd op visite kan gaan.

Kraamcadeau tip nummer 1 doet zeker niet van tip 3 onder, ze staan in willekeurige volgorde en bij iedere tip is er een uitleg.

Kraamcadeau tip 1 – ‘Maanfase geboorteposter’

Een prachtige geboorteposter met maanfases op handgeschept papier. Iedere maanfaseposter wordt aangepast aan de geboortedatum want bij iedere dag en soms zelfs tijd hoort een andere stand. Daardoor is deze poster een uniek gepersonaliseerd item. De geboortebloem is voor iedere maand verschillend en sommige maanden hebben er zelfs 2 waaruit gekozen kan worden. De posters zijn handgeschilderd en bewerkt met een 23.5 karaat bladgoud, van echte waarde dus! Naast de poster zit er ook altijd een uitleg bij, hierop kun je extra informatie vinden over het sterrenbeeld en de betekenis van de bloem.

Korte uitleg over het handgeschepte papier: dit papier is gemaakt van gerecyclede linnen kleding en vlas zonder toegevoegde chemicaliën. Er worden geen chemicaliën toegevoegd wat resulteert in een natuurlijk product. De vellen worden stuk voor stuk met de hand geschept. Na het scheppen wordt het geperst om zoveel mogelijk water eruit te krijgen. Daarna droogt het een dag en een nacht aan rekken. Dan wordt het nogmaals geperst als het droog is. Dit zorgt ervoor dat het papier heel erg glad en zacht wordt maar nog wel de gerafelde randjes heeft. 

Kraamcadeau tip 2 – ‘Gepersonaliseerd rompertje’

Er is een ruime keuze aan geboortetegeltjes dus voor elk wat wils. Ook hier kan gekozen worden voor een geboortetegel met 23.5 karaat bladgoud. Maar er staan ook meerdere andere ontwerpen in, waaronder ook de geboortebloem.

Wil je eens echt uitpakken? Kies dan voor een geboortetegeltje waarbij de maanfase verguld wordt met 23.5 karaat bladgoud. Gegarandeerd dat je hiermee hoge ogen scoort.

Kraamcadeau tip 3 – ‘Posters’

Wil je eens echt uitpakken? Kies dan voor een barnsteen sieraad keuze genoeg, kies direct voor een mooi set! Gegarandeerd dat je hiermee hoge ogen scoort.

Maar wist je ook dat de barnsteen sieraden een krachtige maar zachte werking hebben?
Door de barnsteen of ook wel amber direct op de huid te dragen zorgt het voor een pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tandjes en kiesjes.
Tevens helpt het bij slecht inslapen, eventuele spanningen, oververmoeidheid, krampjes en zelfs bij huidproblemen zoals eczeem of psoriasis.

De meest gekozen versie is de cognac kleur, kies jij deze of ga je eerder voor een van de andere kleurcombinaties?

Laatste, niet onbelangrijke tip – ‘neem een kaartje mee!

Niet onbelangrijk en toch vergeten veel mensen het, neem een kaartje mee.
Handgeschreven uiteraard voor een persoonlijke twist. Of laat een kaartje meesturen met je bestelling, Lyvana Design voorziet je er gratis van een bij de cadeauverpakking.

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten