Verzendkosten
Verzenden van pakketpost kost €7,95, voor lichte of kleine artikelen maken wij gebruik van een brievenbus pakketje á €5,25.
De producten worden zorgvuldig verpakt verzonden. Vanaf €100 is dit geheel gratis binnen NL en €125 binnen BE/DE.

Ophalen in overleg, dit is vooral handig voor de mensen die hier in de buurt wonen, scheelt weer verzendkosten, want het is natuurlijk gratis! Wanneer je een bestelling hebt geplaatst kies je tijdens het voltooien van je bestelling bij het kopje verzending voor “afhalen in Heerlen”.  Ik zorg er dan persoonlijk voor dat jouw pakketje op de afgesproken dag klaarligt.

Levertijd
Gepersonaliseerde artikelen maximaal 12 – 15 werkdagen, je bestelling eerder nodig?
Stuur dan even een mailtje naar: info@lyvanadesign.nl

Betalen
Je kunt je bestelling betalen met  iDEAL of een van de buitenlandse betaal mogelijkheden. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.
Foto’s van artikelen, ook op verzoek gemaakt, komen op de website en andere media’s te staan, indien dit niet gewenst is graag bij de bestelling vermelden.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lyvanadesign.nl Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van gepersonaliseerde artikelen.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lyvanadesign.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@lyvanadesign.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Is je bestelling al verzonden en komt deze hierdoor retour bij ons? Dan zijn de kosten voor opnieuw versturen voor je eigen rekening.

Let op! In sommige gevallen is er sprake van maatwerk en kunnen items niet geretourneerd worden vanwege de persoonlijke aard ervan. Ben je niet zeker over de aanschaf, neem dan eerst contact met ons op via de e-mail.