Ontwerpen is gedachten visualiseren

Mijn verhaal

Est. 2020

Bij Lyvana Design vind je prachtige producten geïnspireerd door de natuur met een vleugje magie. Mijn passie voor maanstanden, illustraties en het gebruik van 23.5 karaat bladgoud komt terug in veel van mijn producten, waardoor ze een echte waarde hebben en de energie van deze elementen uitstralen.

Ik wil iedereen de kans geven om een beetje magie in huis te halen. Daarom maak ik mijn producten grotendeels met de hand en ontwerp ik ze zelf. Hierdoor zijn ze uniek en van hoge kwaliteit. Ik maak daarbij gebruik van de mooiste materialen.

En waar komt de naam Lyvana Design vandaan? De naam is een combinatie van Ly (van Lynthe), Va (van Valentyn) en Na (van Nathalie). Ik heb deze naam al heel lang in gebruik, eerst voor mijn kinderkledinglijn, maar nu voor mijn prachtige producten. Creativiteit zit in mijn bloed!

– Uniek en ambachtelijk vervaardigd –

Elk product wordt persoonlijk door mij ontworpen en met de hand vervaardigd. Sommige van mijn artikelen zijn zelfs verguld met écht bladgoud. Dit betekent dat elk product dat je ontvangt uniek is en je iets speciaals in huis haalt wat niemand anders heeft.

Hoewel de producten op de website overeenkomen met de foto’s, kun je zelf nog keuzes maken om jouw product nog unieker te maken. Mocht je specifieke wensen hebben, dan kan ik mijn producten aanpassen. Je kunt jouw wensen vermelden in de ‘opmerkingen’ tijdens het bestelproces of door mij even een mailtje te sturen.

Nathalie Bekker

Leeftijd: 42 jaar
Kinderen: Lynthe (21) Valentyn (16)
Vak: Eigenaresse Lyvana Design
Levensmissie: Iedereen is gelijk
Karakter: Eerlijk Creatief Chaotisch Grappig
Sterrenbeeld: Leeuw
Ascendant: Weegschaal
Maanfase: Wassende maan
Seizoen: Zomer
Bloem: Gladiool en Klaproos