Ontwerpen is gedachten visualiseren

Mijn verhaal

Sinds 2020

LyvanaDesign is een webshop met mooie artikelen geïnspireerd door de natuur met een beetje magie. 
Met een grote passie voor maanstanden, illustraties en het gebruik van 23.5 karaat bladgoud maak ik producten gebaseerd op de energie hiervan, hierdoor heeft het dus ook échte waarde!
Ik gun iedereen een stukje magie in huis!

Mijn producten zijn grotendeels handgemaakt of zelf ontworpen en daardoor uniek. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van mooie materialen.

De kledinglijn is grotendeels Organic en het streven is om deze in z’n geheel Organic aan te bieden.

Lyvana Design, waar komt toch die naam vandaan? Al heel lang gebruik ik deze naam, ik heb voorheen kinderkleding gemaakt wat ook de naam Lyvana Design droeg, creativiteit heeft er dus altijd in gezeten…maar nu het antwoord op de vraag: Ly(nthe) Va(lentyn) en Na(thalie) leuk he!

Handgemaakt & Uniek

Alle producten worden door mij ontworpen en met de hand gemaakt, sommige artikelen zelfs verguld met écht bladgoud, dus ook ieder product is uniek wat ervoor zorgt dat jij iets in huis brengt wat geen ander heeft.
Producten komen in grote lijnen overeen met de foto’s op de website, hier kun je zelf keuzes maken en jouw product nog een stukje meer uniek maken.
Mocht je speciale wensen hebben dan kan ik producten aanpassen, dit kun je vermelden in ‘opmerkingen’ of door even te mailen.

Nathalie Bekker

Leeftijd: 42 jaar
Wonend met: Raymond (49)
Kinderen: Lynthe (20) Valentyn (15) Jenna (bonusdochter 21)
Oma van: Lino (2) en Mira (oktober ’22)
Vak: Grafisch ontwerper
Levensmissie: Iedereen is gelijk
Karakter: Eerlijk Creatief Chaotisch Grappig
Sterrenbeeld: Leeuw
Ascendant: Weegschaal
Maanfase: Wassende maan
Seizoen: Zomer
Bloem: Gladiool en Klaproos