Familie maanstandposters

www.lyvanadesign.nl

De familieposter is een uniek en heel persoonlijk aandenken dat de bijzondere momenten in het leven van een familie vastlegt.
Deze speciale familieposter is met de hand gemaakt op handgeschept papier en voorzien van de actuele maanstanden op belangrijke datums van de familie, zoals de geboortedatums.
Wat deze poster echt speciaal maakt, is de afwerking met 23,5 karaats goud. Dit geeft de poster een luxe uitstraling en is daarnaast ook zeer waardevol.

Het maken van deze familieposter is een zorgvuldig proces dat bestaat uit zes stappen:

Ontwerp:
Het ontwerp van de poster wordt zorgvuldig gecreëerd in een professioneel ontwerpprogramma op basis van de verstrekte gegevens.

Handgeschept papier:
Het handgeschepte papier wordt met ambachtelijk vakmanschap vervaardigd door een gespecialiseerd klein bedrijf dat zich toelegt op de productie ervan.

Het papier heeft een unieke textuur en uitstraling, waardoor het perfect is voor deze speciale poster.

Basislaag:
De achtergrond-manen worden met de hand voorzien van een basislaag van glinsterende glitters. Deze toevoeging geeft de poster een unieke en betoverende uitstraling, waardoor het een bijzondere en opvallende touch krijgt.

Goudverf:
De maanstanden worden nu voorzien van een laag goudverf waardoor het 23.5 karaat goud later een éxtra diepe glans krijgt.

Voorbereiding hechting:
Op dit moment zullen de standen van de manen worden bedekt met een speciale lijm, waar het goud later aan zal hechten.

Vergulden:
Tijd voor de afwerking, zorgvuldig komt het 23,5 karaats goud op de manen. Dit proces zorgt voor een prachtige afwerking en geeft de poster een unieke en luxe uitstraling.

Optionele stappen:
Afhankelijk van de keuze wordt de poster direct ingelijst in een prachtige houten lijst waardoor de poster nóg mooier tot zijn recht komt.

    Deze speciale familieposter is een geweldig cadeau voor mensen die net ouders zijn geworden, net getrouwd zijn of voor andere bijzondere momenten. De poster is gemaakt van handgemaakt papier en toont de actuele maanstanden. Het wordt ook afgewerkt met 23.5 karaat goud van hoge kwaliteit. Dit maakt de poster extra speciaal en een waardevol aandenken dat jarenlang gekoesterd kan worden.

    Terug naar de beginpagina.

    Vergelijkbare berichten