Het mooiste sieraad voor jouw kindje ‘barnsteen’.

www.lyvanadesign.nl

Barnsteen sieraden zijn steeds populairder geworden bij baby’s en kinderen vanwege de vermeende geneeskrachtige eigenschappen. Barnsteen is een fossiel hars dat afkomstig is van naaldbomen en wordt vaak gebruikt als een natuurlijke remedie voor pijn en ontsteking.

Door de barnsteen of ook wel amber direct op de huid te dragen zorgt het voor een pijn verzachtende werking bij het doorkomen van tandjes en kiesjes.
Tevens helpt het bij slecht inslapen, eventuele spanningen, oververmoeidheid, krampjes en zelfs bij huidproblemen zoals eczeem of psoriasis.

Lyvana Design bied armbandjes en kettingen aan voor baby’s en kleine kinderen. Het is belangrijk om te onthouden dat barnsteen sieraden nooit zonder toezicht van een ouder of verzorger moeten worden gedragen en dat ze altijd moeten worden verwijderd tijdens het slapen en baden.

Hoewel er weinig wetenschappelijk bewijs is voor de geneeskrachtige eigenschappen van barnsteen, zijn veel ouders enthousiast over de positieve effecten die ze hebben op hun baby’s en kinderen.

Feitjes over Barnsteen;

Een interessant feitje over barnsteen is dat het eigenlijk geen fossiel is in de traditionele zin van het woord. Fossielen zijn de overblijfselen van organismen die zijn versteend of gemineraliseerd over miljoenen jaren, terwijl barnsteen een organische stof is die bestaat uit gefossiliseerde hars van naaldbomen. Barnsteen is ontstaan ​​uit hars dat oorspronkelijk als verdedigingsmechanisme door naaldbomen werd geproduceerd om bescherming te bieden tegen insecten en andere bedreigingen. Na verloop van tijd, door blootstelling aan warmte en druk, verandert deze hars in barnsteen. Het heeft een rijke geschiedenis en blijft tot op de dag van vandaag een waardevol en fascinerend materiaal.

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten