Kinderboek

www.lyvanadesign.nl

Het begin van een persoonlijk en magisch avontuur

Hallo allemaal!

Ik ben ontzettend blij om een spannend nieuw avontuur met jullie te delen: ik ben bezig met het schrijven van mijn allereerste kinderboek! Dit is niet zomaar een boek; het is een bijzonder verhaal over een klein maantje genaamd Luna, dat zich soms een beetje eenzaam voelt. 🌙

Wie is Luna?

Luna is een schattig, klein maantje dat hoog in de nachtelijke hemel zweeft. Ondanks dat ze omringd is door duizenden sterren, voelt Luna zich soms een beetje alleen. In het verhaal gaat Luna op zoek naar haar plek in het universum en ontdekt ze dat vriendschap en liefde soms dichterbij zijn dan je denkt. Het is een hartverwarmend verhaal over zelfontdekking, vriendschap en het vinden van licht in de donkerste momenten.

Een droom die uitkomt!

Dit boek is extra speciaal omdat het de allereerste publicatie zal zijn onder de naam Lyvana Design. Het is altijd een droom van mij geweest om mijn creativiteit te delen met de wereld, en met Luna het Eenzame Maantje komt die droom eindelijk uit. Het verhaal is geschreven met veel liefde en aandacht, en ik hoop dat het zowel kinderen als ouders zal aanspreken.

Waarom een kinderboek?

Kinderboeken hebben altijd een speciale plek in mijn hart gehad. Ze zijn een bron van magie en verwondering, en ik geloof dat verhalen (voor)lezen een krachtige manier kan zijn om belangrijke levenslessen door te geven. Met ‘Maantje en het verloren licht’ wil ik kinderen (en misschien ook wel volwassenen) laten zien dat je nooit echt alleen bent, zelfs niet op de stilste momenten. Het schrijven van dit boek is een reis vol emoties en creativiteit, en ik kan niet wachten om dit prachtige verhaal met de wereld te delen.

Wat kun je verwachten?

Maantje en het verloren licht zal vol staan met prachtige illustraties die de magie van het verhaal tot leven brengen. Het wordt een boek dat je keer op keer wilt lezen, samen met je kinderen, voor het slapengaan of op andere momenten. En misschien, wie weet, zal het een blijvende plek krijgen in jullie harten.

Ik ben enorm dankbaar voor alle steun die ik tot nu toe heb ontvangen tijdens het schrijfproces en ik kijk ernaar uit om dit prachtige boek binnenkort met jullie te kunnen delen!

Liefs Nathalie/Lyvana Design

Terug naar de beginpagina.

Vergelijkbare berichten